Site logo
Beskrivelse

Hjortshøj Party Service er din partner til festen

Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Outrup indledte arbejdet i 1987.

Med indehaverne Lone og Jens Hjortshøj i spidsen, har virksomheden leveret telte, mad og anden festlig service til utallige fester og arrangementer. Du kan læse mere om mad ud af huset her, eller læse mere om teltudlejning her.

Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Det har også i stor grad medvirket til, at Hjortshøjs Partyservice i dag har tre kokke ansat samt flere servicedamer, teltopstillere, køkkenhjælpere og chauffører.

Har man en fest med flere end 10 personer, så er Hjortshøjs Partyservice parat til at levere. Store fester, arrangementer og events er heller ingen hindring. Ved større arrangementer kan vi stå for det hele, alt fra mad og telt til service og musik.

Vi leverer til vores hovedområde: midt- og sydjylland. Bor du i en anden landsdel - ring endelig og lad os få en snak omkring dine ønsker.

Vi dækker følgende områder
Lokation
Video
Send en forespørgelse



  • Ingen kommentar
  • Skriv en kommentar